“Странни неща и Мили Боби Браун се отличиха в тв

...
“Странни неща и Мили Боби Браун се отличиха в тв
Коментари Харесай

Деми Ловато и Шон Мендес станаха „Любими изпълнители“

“Странни неща ” и Мили Боби Браун се отличиха в тв категориите


Деми Ловато и Шон Мендес завоюваха премиите за “Любими реализатори ” на тазгодишното издание на премиите “Изборът на децата ”. Американската поп изпълнителка съумя да надвие конкуренцията в лицето на световноизвестни певици като Тейлър Суифт, Бионсе, Кейти Пери и Пинк, и да завоюва наградата в категорията за дамите. Мендес пък се оказа по-харесван измежду подрастващата публика от Ед Шийрън, Кендрик Ламар, Луис Фонси, Бруно Марс и диджей Калед.

Останалите наградени в региона на музиката включват към този момент разпадналата се момичешка група “Фифт Хармъни ”, които сграбчиха приз за “Любима банда/група ”, момчетата от корейската групировка BTS и песента Shape of You на Ед Шийрън.
 Шон Мендес се отличи с наградата “Любим реализатор ”. Шон Мендес се отличи с наградата “Любим реализатор ”.
Наградите “Изборът на децата ”, които се връчват от американската телевизия “Никелодеон ” за 31-ви следващ път, бяха раздадени в зала “Форум ” в Ингълуд, Калифорния. Освен в региона на музиката, призове се връчват и в областта на филмите, малкия екран и новодобавените категории за обществени мрежи.

“Джуманджи: Добре пристигнали в джунглата ” взе статуетка за “Най-добър филм ”, а основният артист в лентата Дуейн Джонсън – Скалата стана “Любим артист ”. За най-хубава актриса бе определена Зендая, която влезе в ролята на обичаната на супергероя Спайдърмен във кино лентата “Завръщане вкъщи ”.

В телевизионните категории огромните спечелили са сериалът на онлайн платформата “Нетфликс ” – “Странни неща ” и основната актриса в него Мили Боби Браун, която стана “Любима актриса ”. “Спондж Боб Квадратни Гащи ” пък стана спечелили в категорията за анимационни излъчвания.

Водещ на церемонията за втора поредна година бе кечистът Джон Сина, който се изявява и като артист. Наградите “Изборът на децата ” са известни с това, че покриват някои от спечелилите или звезди, качили се на сцената на връчат статуетка, със зелено желе. Тази година жертва на тази традиция станаха моделката Хайди Клум, певицата Мел Би от “Спайс гърлс ”, Шон Мендес до момента в който си взима премията за “Любим реализатор ” и самият водещ.

Актрисата Кристен Бел, някогашният брачен партньор на певицата Марая Кери – Ник Кенън, моделът и актриса Кат Греъм, синът на Арнолд Шварценегер – Патрик, звездата от “Професия: Стриптийзьор ” Чанинг Тейтъм и надарената Хейли Стайнфелд бяха единствено част от холивудските звезди, които взеха присъединяване в церемонията по раздаването на “Изборът на децата ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР