Странна работа е животът - в единия момент чакаш с

...
Странна работа е животът - в единия момент чакаш с
Коментари Харесай

Топ 6 ситуации, които все ни напомнят, че сме възрастни

Странна работа е животът - в единия миг чакаш с неспокойствие лятната почивка, а в идващия - промоция на обичана марка сирене в някоя от веригите супермаркети. Неусетно порастваме и някак си е неловко към този момент да разчитаме на родителите си да ни записват час при лекаря. 

Но това надалеч не е единствената обстановка, която ни припомня за неуспоримия факт, че към този момент не сме деца. Ето още 6, които сигурно ще ви накарат да се сблъскате с обстоятелството, че сте възрастни.

Можете да закусвате с торта

Или с шоколад. Но този факт нито ви топли, нито ви изстудява, тъй като знаете добре, че не е добра концепция. То ще се качи захарта, инсулина, кръвното налягане... А и килограмите - да не забравяме, че към този момент всичко ни се лепи.

Виж още: Най-ужасните БГ фешън трендове! Ланците, спортният екип “Адидас ” и още 

Искате да спите на обяд

Ама не може! Става 14 ч., мечтаете си да се опънете на някой диван и същински съжалявате за всички тези дни в детската градина, в които не сте желали да спите. Е, към този момент не може, сори.

Да, в действителност имате храна у дома

Помните ли, когато искахме родителите ни да ни вземат пица на парче, само че те все ни споделяха, че има храна у дома? Е, бяха прави и тази храна я плащаме със личните си пари. А когато това се случва (сами да купуваме храната си), тя по някаква причина се скапва и по-бързо. Досадна работа!

Виж още: Круптовалути for dummies: какво би трябвало да знаем, с цел да изпъкнем в диалог?

Когато създадат разбъркване в магазина

И сме същински гневни! Да, доста добре разбирате, че става въпрос за остроумен маркетинг трик, само че когато сериалът почва в 20 ч., всяка минута след работа е скъпа!

Идеалната съботна вечер

Едно време нямаше нищо по-гадно от това родителското тяло да те спре от това да отидеш на ваучър в съученик, на който ще се лее водка с мирис на зелена ябълка. Днес идеалната съботна вечер е тъкмо това, което ни се случваше, когато не ни дадат да отидем на купона - седим си на дивана с вкусна храна и гледаме някой филм. 

Виж още: Звездите на OnlyFans, които превзеха TikTok със скандално съдържание 

Болката в кръста

Болката в кръста е интернационалният физиологичен знак на порасналите хора. Тя е нещо като менструацията при девойките, единствено че се появява всеки ден. Толкова е всеобща, че чак е именита. 

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР