Странна ми е тази метаморфоза на колегите ми от 27

...
Странна ми е тази метаморфоза на колегите ми от 27
Коментари Харесай

Касабов за жалбите: Странни действия от колегите ми...

„ Странна ми е тази трансформация на сътрудниците ми от 27 ноември до през днешния ден, само че този петък на съвещанието на Изпълкома ще ги попитам за претекстовете им, с цел да мога да оправя грешките си, които съгласно тях съм направил, и да получа още веднъж тяхното доверие ", съобщи Михаил Касабов.

По-рано през днешния ден стана ясно, че четирима негови сътрудници от Изпълкома Емил Костадинов, Румян Вълков, Димитър Георгиев и Йордан Лечков са подали тъжби в Софийския градски съд против вписването му в Търговския указател.

На 27 ноември 2023 година Борислав Михайлов подаде оставка, а изпълнителният шеф на централата Борислав Попов разгласи, че Михаил Касабов краткотрайно поема БФС.

" Ще желая да поправям това, от което те са недоволни, с цел да печеля още веднъж доверието, което те ми оказаха на 27 ноември. Тогава получих единомислеща поддръжка, всички бяха твърдо за мен, а в този момент Емил Костадинов, Румян Вълков, Димитър Георгиев и Йордан Лечков желаят моето невписване в Търговския указател като краткотрайно изпълняващ длъжността президент на БФС “, добави Касабов.

„ Откакто четиримата ми сътрудници подадоха тъжби в Софийския градски съд против моето регистриране, съм разговарял единствено с Емил Костадинов през днешния ден и с него се разбрахме. С другите обаче не съм имал връзка. Нещо повече, нито един от четиримата не ми беше споделил авансово, че ще подаде тъжба, което ме учудва. Вчера даже се видях с Емил Костадинов и с Румян Вълков и никой нищо не ми сподели “, добави краткотрайният президент на Футболния съюз.

На 27 ноември 2023 година Михайлов подаде оставка като президент на БФС и тогава беше обяснено от централата, че съгласно устава краткотраен президент би трябвало да бъде първият вицепрезидент на БФС, а точно Емил Костадинов. Той обаче е отказал. Заради това вторият вицепрезидент, в тази ситуация Михаил Касабов, наследи Борислав Михайлов до свикването на нов избирателен Конгрес.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР