Странна катастрофа е станала преди минути на натоварено кръстовище във

...
Странна катастрофа е станала преди минути на натоварено кръстовище във
Коментари Харесай

Екшън във Враца! Сив „Голф“ удари кола на светофар и избяга, после се върна да си вземе номера /снимки/

Странна злополука е станала преди минути на натоварено кръстовище във Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Лек автомобил „ Фолксваген Голф “ 4 е блъснал различен „ Голф “ 5 на светофарите на бул. „ 2-ри “ и директната за обръщалото на тролеите в кв. „ Младост “.
След конфликта пътуващата по булеварда кола е избягала, без да види, че е останала без предна ризница. Другият автомобил, който идвал от „ Медковец “, се завъртял и спрял. За благополучие дамата, която го управлявала, е невредима, като вредите от злополуката по нейния „ Голф “ са незначителни.
Докато на мястото на случая се събирали хора, измежду тях се появил мъж с розова тениска, който откачил регистрационната табела от бронята и побягнал. Според очевидци, това е водачът на другия „ Голф “, който явно се е върнал да прибере номера и по този начин да скрие присъединяване си в злополуката.
За негово страдание преди този момент бронята била снимана и номерът СА2448РХ към този момент е предаден на полицията.
Поведението на мъжа е съмнително, защото и двамата водачи имат по равно виновност за злополуката. На кръстовището има видеокамера, която е записала, че и двамата минават на жълто.
Очевидно зад странните придвижвания на единият водач се крият други аргументи за бягството от произшествието и куриозното връщане там в опит да скрие своето присъединяване в него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР