Странна година е 2020-а. Сякаш преди цяла вечност бяха пожарите

...
Странна година е 2020-а. Сякаш преди цяла вечност бяха пожарите
Коментари Харесай

Военното министерство на САЩ публикува клипове с НЛО и призна: Те съществуват!

Странна година е 2020-а. Сякаш преди цяла безкрайност бяха пожарите в Австралия, гибелта на Кобе Брайънт и обстановката, в която светът беше на прага на Трета международна война. Е, коронавирусът постави на пауза всичко и всички останали вести ни се виждат към този момент незначителни. 

А не би трябвало да е по този начин, тъй като публично Министерството на защитата на Съединени американски щати разсекрети видео записи с НЛО. Казано по-просто - Пентагонът признава, че има извънземни!!!

Виж още: Тревожни знамения от Мама Люси: За ковид, спасението на България и края на света!

Става въпрос за видео на Военноморските сили от ноемрви 2004 година и две от януари 2015 година Интересното е, че тези клипове не за първи път се появяват в интернет. Това от 2004 година се появява онлайн през 2007 година, а през 2017 година са оповестени и другите две. 

Виж още: НЛО, ритуали, свръхестествени гении! Джулката, Дони и Нети, Орлин Павлов в конфликт с необяснимотто

Обектът от 2004 година е с дължина от 12 метра и се движи на 15 метра над водата. Размерите на другите НЛО не стават ясни, само че се чуват мненията на водачите. " Виж това! То се върти ", разясняват между тях.

Виж още: Любител астроном снима десетки НЛО към Луната

Пред CNN водачът, видял обекта през 2004 година споделя, че когато се доближил до него, НЛО-то бързо ускорило и изчезнало от полезрението му за няколко секунди. От Пентагона декларират, че тези обекти демонстрират характерности, които " сега не са в инвентара на Съединени американски щати ".

Източник thumbnail: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР