Странна бяла палатка беше опъната до хосписа край американския град

...
Странна бяла палатка беше опъната до хосписа край американския град
Коментари Харесай

Подозрителна палатка цъфна до хосписа на Боби Кристина - стана ли най-лошото?

Странна бяла палатка беше опъната до приюта край американския град Атланта, в който е настанена дъщерята на Уитни Хюстън Боби Кристина Браун. Подозрителното оборудване ускори слуховете, че 22-годишната госпожица, която е в кома от 31 януари, към този момент не е сред живите, оповестява сп. " ОК ". Палатката беше сложена в 5 ч. вечерта през вчерашния ден (местно време). Според публицисти, това може да опит на фамилията на Боби Кристина да избегне срещата с папараци, когато се наложи тялото да бъде изнесено. Появиха се информациите, че клановете Браун и Хюстън даже са наели спомагателна защита.

Причина за тези терзания стана една фотография, направена от незнаен човек, за който, обаче, се твърди, че е от фамилията. Той съумял да щракне Боби Кристина на болничното й легло, а по-късно предложи фотоса на няколко списания за цена от 100 000 $.

Охраната на приюта е уверена, че причинителят е някой от по-далечните родственици и забрани достъпа до леглото на Боби Кристина. Всеки, който желае да влезе при нея, би трябвало да потвърди, че е измежду най-близките членове на фамилията.

Дъщерята на Уитни Хюстън и Боби Браун е в приюта от 3 седмици. Тя беше преместена там след няколкомесечен престой в болница в Атланта. По последна информация тя към този момент няма никакви шансове за оцеляване и фамилията й се приготвя за най-лошото, което може да се случи във всеки един миг. /БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР