Страниците и групите с участието на частната военна компания Вагнер

...
Страниците и групите с участието на частната военна компания Вагнер
Коментари Харесай

Русия блокира Вагнер в социални мрежи

Страниците и групите с присъединяване на частната военна компания " Вагнер " в две обществени мрежи са блокирани, осведомят съветски медии, базирайки се на информация от пресофиса на Роскомнадзор - Федералната работа на Русия за контрол в областта на осведомителните технологии и всеобщите връзки.

Ограничен е достъпът на " Вагнер " до обществените мрежи " ВКонтакте " и " Одноклассники ". Целта е да се пресече разпространяването на апели за присъединяване във " военния бунт ".

По-рано към този момент е станало ясно, че частната военна формация " Вагнер " е блокирана в мрежата " ВКонтакте " по искане на Роскомнадзор, споделя организацията. За това е известила самата компания в профила си.

Руски кореспондент пък се е убедил, че групата, отдадена на " Вагнер " в " Одноклассники ", също е блокирана. Агенцията изяснява по какъв начин при опит да се влезе там се появява известие, че тя е " неоткриваема, недостъпна или изтрита ".

" Редица запаси се лимитират за секване на разпространяването на апели за присъединяване във военния бунт ", дават отговор от държавното ведомство на въпроса за повода профилите и групите на " Вагнер " да бъдат блокирани в мрежата " ВКонтакте ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР