Страницата на общинския съветник Борис Бонев Тук не е Амстердам

...
Страницата на общинския съветник Борис Бонев Тук не е Амстердам
Коментари Харесай

Трайчо Трайков и страницата на Борис Бонев водят битка във Фейсбук

Страницата на общинския консултант Борис Бонев „ Тук не е Амстердам ” остро нападва кметът на Средец Трайчо Трайков. По думите на админите Трайко имал признаци на психиатрична неустойчивост.

„ От политик, определен на обществена служба, който не умее да търпи и грам рецензия, нещата деградират до параноя, примесена с детайли на психиатрична неустойчивост.

В умозаключение, май ние отидохме да изсечем гората, с цел да дискредитираме геройския и себеотрицателен управнически мурафет на господин  ”, пишат от „ Тук не Амстердам ”.

Той от своя страна пък написа, че е сънувал сън, в който от страницата на Борис Бонев желали да го обесят върху покрива на Народния спектакъл:

Ето и поста му:

Сънувах чудноват сън - върху покрива на Народното събрание е пораснала гора и някой я е изсекъл, а Пик и Тук не е Амстердам молят ръководителя на СОС да ме обеси.

Без директна връзка с това, само че първото нещо, което направих като пристигнах на работа беше да пиша на министъра на младежта и спорта да ни бъде възложен контракта за взаимното сдружение на страната с ЦСКА за стадиона в Борисовата.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР