Страните по делото срещу Десислава Иванчева и Биляна Петрова изслушват

...
Страните по делото срещу Десислава Иванчева и Биляна Петрова изслушват
Коментари Харесай

Слушат СРС-та по делото срещу Иванчева и Петрова

Страните по делото против Десислава Иванчева и Биляна Петрова изслушват записи на диалози по корупционната спекулация в столичния регион "Младост ".

Двете обвинени желаеха съвещанието по делото да не продължава през целия ден с аргумента, че са зле душевен. Специалните разследващи средства са основна част от материалите по делото. Става дума за записи на диалози - в разнообразни конфигурации, сред отстранената кметица Иванчева, някогашната ѝ заместничка Петрова, някогашния областен кмет на общината Петко Дюлгеров, поискали, съгласно прокуратурата половин милион евро от строителния бизнесмен Александър Ваклин, и самия изнудван предприемач. Разговорите, които прозвучаха през днешния ден, бяха сред Ваклин и Дюлгеров, апетитен в обвинителния акт като медиатор в корупционната скица.

"Чухте, има приказки за дограма, за наводнена баня, хомеопатията беше през три реда по един път. Добавяме доказателства, които не употребява прокуратурата. За следващ път в тези диалози отсъства присъединяване на Иванчева и Петрова ", разяснява пред БНР чутото бранителят на Биляна Петрова Емануил Йорданов, само че отхвърли да каже - дали и тя, и Иванчева са записани да приказват за пари в другите записи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР