Страните от проведоха среща в Германия, на която САЩ обявиха

...
Страните от проведоха среща в Германия, на която САЩ обявиха
Коментари Харесай

САЩ ще забранят на всички, които подкрепят Русия, да използват американски технологии

Страните от организираха среща в Германия, на която Съединени американски щати оповестиха нови ограничения против Русия. Американците дадоха обещание да не дават достъп до своите технологии на компании, които поддържат Русия. Това важи и за.

Компаниите няма да могат да купуват американски артикули и технологии. Освен това Съединени американски щати разшириха листата на физическите лица, попадащи под наказания, усилиха митата върху повече от 570 групи артикули от Русия, в размер на 2,3 милиарда $, а също по този начин не разрешиха вноса на ново съветско злато в страната.

Също по този начин страните от " Голямата седморка " дадоха обещание да продължат да оказват на Украйна финансова, филантропична, военна и дипломатическа поддръжка.

На формалния уебсайт на Белия дом се споделя, че вследствие на подхванатите ограничения брутният вътрешен артикул на Русия евентуално ще намалее с двуцифрени цифри, инфлацията ще нарасне до над 20%, също така в Русия за първи път от повече от 100 години ще има механически дефолт по държавния дълг.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР