Страните от Г-7 са готови да разширят санкциите срещу Руската

...
Страните от Г-7 са готови да разширят санкциите срещу Руската
Коментари Харесай

Страните от Г-7 обмислят още санкции срещу Русия. Ето какви са те -

Страните от Г-7 са подготвени да разширят глобите против Руската федерация поради нашествието в Украйна. Новите ограничавания бяха оповестени от администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън , заяви УНИАН.

Вашингтон възнамерява да приключи достъпа до американски технологии на компании, които поддържат Кремъл.

Наред с други неща, Г-7 има намерение да предприеме нови ограничения, ориентирани към съветското военно произвеждане и вериги за доставки; в допълнение ограничение на достъпа на Русия до основни промишлени запаси, услуги и технологии, в това число такива, които подкрепят съветския военно-промишлен комплекс и софтуерен сектор; да разшири глобите по отношение на стотици съветски лица и компании; увеличение на митата върху повече от 570 групи артикули от Русия на стойност към 2,3 милиарда $. Предвижда се и ограничение на присъединяване на Русия в международната търговия, по-специално за понижаване на приходите й от злато, както беше оповестено по-рано.

Съобщава се, че за няколко месеца износът от Съединени американски щати за Русия е понижен с 97%.

" Вносът на артикули от целия свят в Русия може да намалее с 40%. Фабриките в цяла Русия се борят да поддържат производството си. Брутният вътрешен продукт евентуално ще се свие с двуцифрено число, инфлацията ще нарасне до над 20%, Русия има проблеми с изплащането на облигации и за първи път от повече от век не извършва отговорностите си по държавния дълг ", се споделя в изказване на Белия дом.

Япония постанова спомагателни наказания против Руската федерация.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР