Страните от G-7 биха предпочели да определят таван на цената

...
Страните от G-7 биха предпочели да определят таван на цената
Коментари Харесай

G-7 приема тавана на цената на дизел от Русия от 100 - 110 долара за барел

Страните от G-7 биха предпочели да дефинират таван на цената на дизеловото гориво от Русия в диапазона от 100 до 110 $ за барел, написа Bloomberg, базирайки се на собствен източник.

„ G-7 даде да се разбере, че я устройва в случай че Европейският съюз дефинира таван на цената за експорт на съветското дизелово гориво в диапазона от 100 до 110 $ за барел, още повече, че Съединени американски щати и техните съдружници се пробват да избягнат съществени спирания на пазара “, сподели източникът на организацията от G-7. Официално в Европейски Съюз са за малко по-нисък таван -  100 $ за барел, отбелязва Bloomberg.

Източникът на организацията означи, че страните от G-7 " биха предпочели по-висока цена, в сравнение с желае Европейски Съюз, заради опасения, че определянето й на прекомерно ниско равнище може да докара до скокове на цените или спиране на доставките за Европа ". В същото време в  G-7   " могат да се примирят с цената от 100 $ за барел ", в случай че не съумеят да убедят Европейския съюз, твърди източникът на организацията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР