Страните от Европейския съюз, които споделят граници с Русия и

...
Страните от Европейския съюз, които споделят граници с Русия и
Коментари Харесай

Русия: Ограничават камионите ни

Страните от Европейския съюз, които споделят граници с Русия и Беларус, не разрешиха влизането на някои товарни транспортни средства, регистрирани в двете страни, от петък заради наказания , оповестиха от съветската митническа работа в събота, представени от Ройтерс.

Европейски Съюз в петък публично, в това число забрани за импорт на въглища, дървесина, химикали и други артикули, като в същото време блокира достъпа на доста съветски плавателни съдове и камиони до блока.

Превозните средства, употребявани за интернационален превоз с съветски и беларуски регистрационни номера, няма да могат да транспортират артикули на територията на Европейски Съюз , оповестиха от съветската митническа работа.

" Според наличната информация рестриктивните мерки въпреки всичко не се отнасят за автомобилния товарен превоз, доставящ фармацевтични, медицински, хранителни и селскостопански артикули, в това число пшеница, както и доставка на сила, цветни метали и торове ", оповестиха от митническата работа.

Транзитът от Русия до Калининград - съветският анклав на Балтийско море, ситуиран сред Полша и Литва - към момента е позволен за транспортни средства, регистрирани в Русия .

В сряда ръководителят на Комисията за интернационалните връзки на Съвета на федерацията - горната камара на съветския парламент, че изказванията от Запада за допустима обсада на Калининград " тестват почвата ", само че Русия може да " прекъсне обсада ", в случай че тези закани станат действителност, има опит. "

" Мисля, че към този момент това е игра, изпробваща почвата.... В случай на обсада, както се споделя, Съветският съюз знае по какъв начин да раздра блокади , ние (Русия като правоприемник на Съветския съюз - ТАСС) имаме голям опит ", споделя сенаторът.

" Ако желаят да стигнат до такава степен , с цел да ни накарат да прекъснем тази обсада, с цел да спасим живота на нашите хора , които живеят там, можем да създадем това ", сподели Джабаров.

Той показва вяра, че Западът " ще има задоволително мозък да се откаже от това ".
 Полша и балтийските страни готвят цялостна транспортна обсада на Русия
Полша и балтийските страни готвят цялостна транспортна обсада на Русия

Все още доста тирове транспортират по суша артикули към Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР