Страните от ЕС са приели пет пъти повече мигранти от

...
Страните от ЕС са приели пет пъти повече мигранти от
Коментари Харесай

Германски медии: Турция не спазва споразумението за бежанците

Страните от Европейски Съюз са приели пет пъти повече мигранти от Турция, спрямо в началото контрактуваното по съглашението за бежанци, подписано с държавното управление в Анкара. От подписването на договореностите с турското държавно управление през март 2016 година Европейски Съюз е приел 6254 сирийци, а са депортирани 1210. Това оповестяват немската организация " Дойче веле " и вестник " Билд ".

На всеки депортиран мигрант се падат над 5 признати, показват изданията. И напомнят, че съгласно съглашението сред Брюксел и Анкара съотношението трябваше да бъде " едно към едно ".

Основната причина, която изяснява забавянето на отправяне на бежанци от територията на Гърция в Турция, е прекомерно дългият развой за разглеждане на въпросите за даване на леговище.

Оказва се също, че цифрата на пребиваващите в гръцки лагери за бежанци надвишава плануваните правила съвсем два пъти.

Както е известно, по стратегия " Евросолидарност " на страните от Европейски Съюз има избрани квоти за банкет на бежанци и мигранти, включително и незаконни. Въпреки това някои страни, които Европейски Съюз принуждава да одобряват мигранти, не са съгласни нито с размера на квотите, нито с разпоредбите, когато мигрантите минават от една страна на Европейски Съюз в друга.

Полша, която се намира в цифрата на тези страни, към този момент попадна под глобите на Европейски Съюз за контролирани отводи за банкет на мигранти. Сега Варшава откри опрощение - по тяхна информация в Полша към този момент има 1,4 млн. бежанци от Украйна.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР