Страните от ЕС нямат право да водят паралелни преговори с

...
Страните от ЕС нямат право да водят паралелни преговори с
Коментари Харесай

ЕК: Страните от ЕС нямат право да водят паралелни преговори с доставчици на ваксини

" Страните от Европейски Съюз нямат право да водят паралелни договаряния с шестте западни компании - снабдители на от листата на Европейски Съюз и да подписват паралелни съглашения с тях за спомагателни доставки, всичко би трябвало да се прави единствено през Брюксел. " Това съобщи ръководителят на Европейската комисия на конференция в Брюксел, предава ТАСС.
По думите й " никой не може да води паралелни договаряния или да се договаря за паралелни доставки. Разбрахме се да преговаряме с (шест западни) снабдители единствено дружно, в символ на взаимност с всичките 27 страни (от името на Европейски Съюз тези контракти се подписват от Европейската комисия) ".
 С какво имунизацията на Moderna е по-добра от тази на Pfizer? С какво имунизацията на Moderna е по-добра от тази на Pfizer?
В понеделник (11 януари) се чака у нас да дойде първата доставка от втората утвърдена в Европа ваксина против ковид - препара...
В коментар за правото на страните от Европейски Съюз редом да купуват съветската инжекция " Спутник V ", която не влиза в листата на Европейска комисия, Фон дер Лайен акцентира, че тази ваксина първо би трябвало да бъде " изцяло сертифицирана в Европейски Съюз “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР