Страните обаче ще получат пари само ако изпълнят всички точки

...
Страните обаче ще получат пари само ако изпълнят всички точки
Коментари Харесай

Европейският съюз обеща на Сърбия и Косово инвестиции за нормализиране на отношенията

Страните обаче ще получат пари единствено в случай че изпълнят всички точки от съглашението за нормализиране на връзките.

„ Европейски Съюз ще провежда донорска конференция в границите на 150 дни, с цел да сътвори пакет за вложения и финансова помощ за Косово и Сърбия. Няма да се правят заплащания, до момента в който Европейски Съюз не откри, че всички разпореждания на съглашението са изпълнени напълно “, се споделя в приложение на уеб страницата на външнополитическата работа на Европейски Съюз.

В документа се отбелязва, че всички клаузи на съглашението за нормализиране на връзките „ би трябвало да се извършват без значение една от друга “ и че двете страни „ се съгласиха да не блокират използването на никоя от тях “.

Белград и Прищина реализираха съглашения по няколко въпроса от проекта на Европейски Съюз за споразумяване на Косово на договарянията в Охрид, които се организираха през вчерашния ден и продължиха 12 часа. Косовските управляващи дадоха обещание да основат общественост от сръбски общини.

Споразумението се състои от 11 точки. Европейски дипломатически източници обявиха, че въпросът за сформирането...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР