Страните изразиха надежда не само да се обсъди, но и

...
Страните изразиха надежда не само да се обсъди, но и
Коментари Харесай

Светът Трепери! На Прага Сме На Кървава Война Между Едни От Най-Колосалните Армии! Не Са Сащ И Русия, Това Е

" Страните показаха вяра освен да се разиска, само че и да се откри излаз от тежката обстановка в региона ", се споделя в формалното известие на Кремъл. Малко преди този момент израелската войска бе сложена в положение на нараснала бойна подготвеност.

Бурята наближава и в случай че Нетаняху не уговори Путин да не доставя С-300 на Сирия, нещата ще излязът от надзор. Въпросът е в това, че тези съветски зенитни системи са в положение да ударят цели на разстояние до 300 километра и в случай че бъдат ситуирани покрай границата с Израел, под удар ще се окаже даже летището " Бен Гурион ".

Ако съветски военни са на пултовете за ръководство на системите, проблем няма да има. Русия води твърдо политика на отбрана единствено на своите бази и военни в Сирия от ударите на обединението на Съединени американски щати и на Израел и няма да допусне да се нанесат удари против самолети на тези страни.

Но в случай че системите са в сирийски ръце, нещата са доста разнообразни. Вярно, Сирия няма подготвени за работа със С-300 оператори, само че Иран има. Русия е доставила на Техеран тези системи преди към две години и те имат подготвени екипажи за работа с тях. И в случай че иранци са на пулта за ръководство, нито един аероплан в Израел няма да може да лети безвредно.

Това значи, че израелската войска ще би трябвало да унищожи системите или те не трябва да попадат в сирийски ръце. Точно това се пробва да контракти в Москва Нетаняху, считат наблюдаващи. Ако не успее, Иран ще нанесе удар против Израел и това ще провокира нов стадий на военните десйтвия. А Техеран даде обещание възмездие за няколкото израелски удара против свои обекти и военни, в това число и този от през днешния ден.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР