Страните членки (Съветът) на ЕС наложиха на 4 лица и

...
Страните членки (Съветът) на ЕС наложиха на 4 лица и
Коментари Харесай

ЕС санкционира главния интернет цензор на Русия

Страните членки (Съветът) на Европейски Съюз постановиха на 4 лица и едно сдружение от Русия в границите на световния европйски санкционен режим за съществено нарушение на правата на индивида.

Причина е продължаващото утежняване на обстановката с човешките права в страната.

Санкционирани са Екатерина Мизулина – член на Обществената палата на съветската федераация, както и ръководената от нея проправителствена Лига за безвреден интернет.

В това си качество Мизулина постанова на основателите на интернет наличие и на хората на изкуството в интернет цензура, обслужваща ползите на съветското държавно управление и неговите политики. Тя подава публични тъжби до съветските правоприлагащи организации против основатели на интернет наличие, да вземем за пример блогъри, както и против музиканти, известни персони и инфлуенсъри. Така Екатерина Мизулина принуждава съветските основатели на интернет наличие и създатели да изтриват наличие, ориентирано против държавното управление, или да основават наличие, което обслужва ползите на режима и неговите политики.

Наложени са ограничения и против трима магистрати. Това са Валентина Левашова – арбитър от Басманския областен съд в Москва, Олег Алипов – междурайонен прокурор на московския Головински регион, и Людмила Сломкина – арбитър в Московския градски съд. Тримата са взимали пристрастни решения по политически стимулирани каузи против съветски опозиционери. Участвали са в скалъпения развой против Владимир Кара-Мурза, наказан на 25 години лагер.

С друго свое решение през днешния ден Съветът удължи с още 6 месеца глобите, наложени поради продължаващата дестабилизираща активност на Русия против Украйна. Те бяха въведени за първи път през 2014 година - след нахлуването в Крим. Срокът на ограниченията е удължен до 31 юли т.г.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР