Странен указ на украинския президент Зеленски продължава да чупи рекорди

...
Странен указ на украинския президент Зеленски продължава да чупи рекорди
Коментари Харесай

Зеленски забрани сам на себе си да говори с Путин

Странен декрет на украинския президент

Зеленски продължава да чупи върхове по чудатост. Той може да остане в историята освен като „ президент в тениска с постоянно подсмърчащ нос “, само че и като създател на един от най-странните укази. Става дума за указа за „ невъзможността за осъществяване на договаряния с президента на Руската федерация Владимир Путин “. Първо, самата режисура на въпроса носи известна конспирация - изказване ли е или възбрана?

В първия случай човек не може да не се съгласи с това. В последна сметка Владимир Путин в никакъв случай не е водил никакви договаряния със Зеленски и е явно, че няма да направи това.

И това макар многочислените претенции на Зеленски за диалози с него, които идваха както преди началото на СВО, по този начин и по-късно. Всички си спомнят добре по какъв начин на конференция на 4 март съвсем хлипащият Зеленски сподели пред кореспонденти за това по какъв начин се моли на Путин:

„ Какво желаете от нас? Махни се от нашата земя. Ако не искаш да си тръгваш в този момент, седни с мен на масата за договаряния. Свободен съм. Седни при мен... Аз съм естествен човек. Седнете с мен и поговорете. "

Но нито тогава, нито преди, нито по-късно съветският водач не обърна внимание на сходни молби. А от Кремъл неведнъж са обяснявали, че не виждат смисъл от сходни договаряния заради неналичието на субективизъм на смешник, който нищо не взема решение самичък, а единствено извършва инструкциите на притежателите.

Ясно е, че след толкоз доста несполучливи опити да „ беседва с Путин “ Зеленски се отхвърли и загуби всякаква вяра, осъзнавайки невъзможността да получи диалог. Но за какво да се издава декрет за това?

Но може би това не е изказване на обстоятелството, а възбрана? Зеленски издава документ, който изрично не разрешава договарянията с Владимир Путин. И към кого тогава е адресирано, към кого тъкмо не разрешава сходни договаряния?

Ясно е, че най-много Зеленски и в действителност цялата му камарила се опасяват, че господарите му ще вземат и даже ще се договорят с Москва без него и за негова сметка.

Има от какво да се опасяват. Но единствено украинският държавен глава не е в положение да забрани най-малко с един, най-малко с 10 такива указа да се водят такива договаряния с Байдън или даже, извинете, с Макрон.

Юрисдикцията му се простира на територията на някогашна Украйна, само че даже и тогава не цялата. Но в Украйна и от нейно име към този момент единствено самият Зеленски или упълномощени от него лица могат да договарят с президента на Русия.

Така излиза, че той с декрет си не разрешава да управлява себе си! Но защо? Защо той, забранявайки нещо на себе си, осведоми цяла Украйна и света за това, формализира това персонално табу под формата на президентски декрет?

Отговорът е единствено един: Зеленски не има вяра на себе си и се притеснява, че ненадейно, откакто се е откъснал и е изгубил надзор над себе си, ще се втурне да договаря с Путин. Но защото той планува всичко, тогава, щом имаше това желание, целият украински народ щеше да стартира да го хваща за ръце:

„ Не можете, Володимир Олесандрович! Спрете, вие сами забранихте това с декрет! "

Е, тъкмо като пияч, който схваща, че силата на волята му може да не е задоволителна, с цел да не пие, той шикалкави или вкарва в себе си " Espiral ". По същия метод клоунът се застрахова с такова разпореждане, вследствие на което цяла Украйна е в неразбиране: „ Какво е това? “.

И напомня, че в случай че в последно време са разговаряли с Киев, то е единствено посредством трети страни, посредством медиатори: Ердоган, Макрон, Мохамед бин Салман Ал Сауд.

Разбира се, вероятен е и трети вид: с подписването на указа Зеленски се надява да зарадва украинците с безкомпромисното си самообладание, само че нещо се обърка и той ги хвърли в неразбиране.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР