Странен труп на морско създание бе открит на британски плаж

...
Странен труп на морско създание бе открит на британски плаж
Коментари Харесай

Труп на загадъчно чудовище бе открит на плаж в Уелс

Странен мъртвец на морско творение бе открит на английски плаж в Уелс, оставяйки локалните хора ужасени.

Съществото, което морето изхвърлило на брега, било с дължина 5 фута, а идентификацията му се оказала невъзможна, даже от видни специалисти в региона на зоологията, написа английският вестник Express.

Мъртвото "чудовище " имало дълга глава с голяма челюст и тънка опашка.

Създанието, което приличало повече на извънземно, в сравнение с нещо, обитаващо планетата ни, било намерено от 41-годишната Бет Джанетта, която разхождала кучето си по плажа.

Щом забелязала странния мъртвец, дамата се доближила и направила няколко фотоси, които по-късно изпратила на специалисти, с цел да види дали те биха могли да разкрият мистерията.



"Отидох да търча с кучетата си, когато се натъкнах на това. Изглеждаше ми като добре изгнили остатъци на кит. Други хора са на мнение, че това е нещо друго, като крокодил да вземем за пример. Би било доста забавно да разберем какъв тип творение е в реалност ", споделя дамата.

Експертите обаче не съумели да се оправят с поставената им задача. Те не били сигурни на какъв тип животно принадлежи натрупа, само че предположили, че евентуално може да е тип кит, делфин или морска свиня.

Експертът по биология доктор Дан Форман от университета в Суонзи споделя: "Когато го видите, в първия миг може да решите, че е крокодил, само че сигурно не. На основата на черепа има огромна подутина, която е присъща за представителите на фамилията на китовете. Може да се вършат и други догатки, само че без лабораторен разбор е мъчно да се каже. Може да е непознато за науката животно, може просто да са мощно развалени остатъци на нещо познато. Във всеки случай е интересно… "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР