Странен сън ме накара да се замисля лош или добър

...
Странен сън ме накара да се замисля лош или добър
Коментари Харесай

Кога сънищата се сбъдват

Странен сън ме накара да се замисля неприятен или добър знак е той? А по-късно се сетих, че има значение по кое време, в кой ден, сънуваме. Онлайн консултация ми даде тенденция по какъв начин да дешифрирам сънищата - дали ме чака действителен проблем или ми следва хубава изненада.

Всъщност от епохи хората се пробват да схванат повода, заради която сънуваме. И макар че тя към момента не е открита, едно е ясно: присънилите ни се събития могат да се случат в действителността. При това - с безспорна акуратност, както сме ги сънували.

И в случай че се замислим, от време на време сън и реалност в действителност се преплитат, което не е инцидентно май. Това се дължи на " видяното " в сънищата, което може да се случи през днешния ден или след време.

 Снимка 314796

Според източници, които са коректив за сънищата, понеделник е ден, в който сънят най-често се сбъдва. Вторник предсказва, че сънят може да се сбъдне и след 7-10 години. Когато сме сънували в сряда , би трябвало да чакаме, тъй като сънят предвещава. Сънуваното в четвъртък е без значение - сънищата не се сбъдват, когато са били в този ден. В петък , в случай че сме сънували, също би трябвало да сме нащрек. Събота е ден, в който сънищата не постоянно се сбъдват. А, когато сме сънували в неделя , сънят се случва до обяд или чак след една година.

Ако сънят е " атакувал " съзнанието ни във вторник против сряда , какъвто е днешният ден, то той е под знака на Меркурий, което дефинира неговата лекост. Но по-интересното е, че този сън вещае справяне със комплицирана обстановка и носи позитивна смяна, чакана от дълго време.

Сънищата във вторник против сряда, нормално са наситени с доста информация, по тази причина е значимо да си спомним всеки подробност и страст, която сме изпитали. Добре е да знаем, че като основен ден от седмицата, сънищата против сряда в никакъв случай не са просто сънища.

Те постоянно носят закодирани случки, усеща, връзки, които предстоят да се трансфорат в действителност. Често сънуваното може да избледнее или изчезне, в случай че сега на събуждането стане нещо ненадейно. Понякога то се връща в съзнанието денем или на другия ден.

При задоволително време, може да опитвам, като записваме сънуваното на хартия. Така ще се убедим и в силата на съня, който несъмнено не ни спохожда инцидентно.

(Следва продължение)
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР