Странен хайп завладя стените и групите на част от феновете

...
Странен хайп завладя стените и групите на част от феновете
Коментари Харесай

Силвестър (17) – синът на Цончо, с имот за 200 бона

Странен хайп завладя стените и групите на част от почитателите на модерната десница в четвъртък. Една от главните тематики в обществените мрежи се оказа името на сина на депутата от „ Възраждане “ Цончо Ганев. Момчето е наречено Силвестър, което явно стана мотив огромни хора да се смеят на младежа за това по какъв начин са го кръстили техните.

„ Това е синчето на Цончо Ганев. Един от най-големите почитатели на Преслава “, написа Михаил Мишев и споделя фотография на младежа.

„ Човек и добре да живее, все в миналото научава, че синът на Цончо Ганев носи обичайното прабългарско име Силвестър. Ето това е да имаш татко родолюбец. Силвестър Цончев Ганев. Горкото момче. Добре, че не го е кръстил напряко Рамбо “, разсъждава профил с название “Anais Anais ”.

Проблемът със #Силвестър Ганев не е в името му, а в това, че на 17 години придобива апартамент 86 кв.м. в София за 200000 лева и незабавно учредява право на прилагане на тати Цончо и мама Александра. А тати Цончо такива пари не е заявил. Сигурно Силвестър има дядо, който му ги е дал , споделя обаче Александър Чобанов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР