Страната трябва да прекрати отношението си към Брекзит все едно

...
Страната трябва да прекрати отношението си към Брекзит все едно
Коментари Харесай

Тотален Обрат За Брекзит! Най-Важният Човек Изрече Присъдата! Всички Българи Във Великобритания Ще

Страната би трябвало да приключи отношението си към Брекзит " все едно той е библейско злополучие ", сподели английският министър на външните работи Борис Джонсън по време на конференцията на ръководещата Консервативна партия, съобщи Политико, представено от Агенция " Фокус ".

Министърът прикани за по-голям оптимизъм по отношение на Брекзит, заявявайки, че ще ускори търговията на Англия отвън Брекзит и че тя ще " се ангажира със света по-категорично от всеки път. "

Той разкритикува част от медиите, че дават мрачни прогнози за страната след отделянето ѝ от Европейски Съюз.

" Навсякъде по света се основава усещане, че страната няма да се оправи. Че ще изхвръкнем от Европейски Съюз и ще свършим в някакво тъмно преддверие на Съюза, тъпо чакайки подаяния ", добави той.

По сходен метод той осъди и позицията на опозиционната Лейбъристка партия. " Позицията ѝ ще остави Англия " заключена в орбитата на Европейски Съюз, само че без да може да поеме надзор ", уверен е той.

" Време е да престанем да третираме резултата от референдума, като че ли става дума за библейско злополучие. Време е да сме смели и да се възползваме от опциите - и няма страна, по-добра от Англия ", добави той.

По-рано на конференцията на Консервативната партия английският министър за Брекзит Дейвид Дейвис сподели, че държавното управление не желае да се проваля в договарянията, само че въпреки всичко приготвя авариен проект, с цел да не бъде ненадейно от никой вероятен процес на събитията.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР