„Страната ни спечели авторитет и доверие навън след европредседателството”, каза

...
„Страната ни спечели авторитет и доверие навън след европредседателството”, каза
Коментари Харесай

Бъчварова: Промени в кабинета не биха били ползотворни в момента

„ Страната ни завоюва престиж и доверие на открито след европредседателството”, сподели шефът на кабинета на „ Борисов 3” Румяна Бъчварова в предаването „ Тази неделя”.
По думите ѝ Европа останала доста сюрпризирана от страната ни и сме надхвърлили упованията на всички.
„ Това е извънреден опит за администрацията и за министрите в държавното управление. Никога не сме имали толкоз добре квалифицирано държавно управление и толкоз добре готови министри”, безапелационна е Бъчварова.
На въпрос дали вътрешно политическите ни проблеми са били загърбени, Бъчварова разяснява, че европредседателството е съвпаднало с началото на мандата на държавното управление, когато се взимат решенията какви промени да бъдат направени във всяка сфера.
Бъчварова дефинира вотът на съмнение като „ политическа нищета”.
„ Това беше политическа некадърност да изведеш един проблем. Мотивите на Българска социалистическа партия бяха общ брой от медийни изявления. Това е притеснително за нас – една по-активна и състоятелна съпротива оказва помощ на ръководството и на страната, само че това, което виждаме, е липса на политическа същност”, разяснява Бъчварова.

„ Мисля, че ще е неточност да се сменят министрите, които натрупаха толкоз доста опит в председателството”, разяснява Бъчварова. Тя добави, че промени в кабинета не биха били ползотворни тъкмо сега.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР