Страната ни не се нуждае от предсрочни избори. Няма и

...
Страната ни не се нуждае от предсрочни избори. Няма и
Коментари Харесай

Според Цветанов страната няма нужда от нови избори

Страната ни не се нуждае от предварителни избори. Няма и декларирана необятна социална поддръжка към някаква опция. Това разяснява пред публицисти в Пещера ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

„ Когато някой желае да предизвика рецесия, това значи, че той не желае да реши проблемите на хората, а да ги отсрочи във времето. Ние вършим тъкмо противоположното. Искаме постоянна страна и фактът, че страната ще похарчи с 5 милиарда лева повече спрямо тази година и то без да се усили дефицитът, приказва точно за непоклатимост, добре работеща стопанска система и отлична събираемост на приходите “, изясни Цветанов.

По думите на ръководителя на ПГ на ГЕРБ в бюджета за 2019 година 490 млн. лева ще бъдат отделени за опазване на здравето, 500 млн. лева за обучение и нарастване на учителските хонорари, икономическият напредък е висок и ще резервира тази своя наклонност, а Брутният вътрешен продукт ще бъде 116 милиарда лева „ Това значи, че има осъществяване на 100% на управническата ни стратегия “, означи той.

Цветан Цветанов показа, че след днешната му среща с общински съветници от разнообразни политически сили в локалния парламент на Пещера всички са споделили, че желаят страната да е постоянна и да може да оказва помощ за развиването на българските общини и те да се възползват от европейската взаимност.

Зам.-председателят на ГЕРБ акцентира, че няма рецесия в ръководството, тъй като няма нито едно концептуално разграничение с „ Обединени патриоти “ по управническата стратегия и тя се извършва чудесно.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР