Страната ни има нужда от ново управление, а не от

...
Страната ни има нужда от ново управление, а не от
Коментари Харесай

Йордан Цонев: На България й трябва нов тип управление, а не аритметични мнозинства

Страната ни има потребност от ново ръководство, а не от правилото "стани да седна ". В това направление имаме доста разлики сред Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, съобщи Йордан Цонев, народен представител от Движение за права и свободи по Нова телевизия.
"Има неверно пояснение на посланието на почетния ръководител Ахмед Доган. Когато нямаш квалифициран коренно нов вид на ръководство, не го прави. Няколко кабинета - един експертен и 3 съдружни, не направиха нищо в посока на промени. Ние считаме, че България се нуждае от нов вид ръководство, а не от аритметични болшинства, които след това се напасват ", разяснява той.
"Ще бъдем съпротива, не е належащо тя да е единна, единни би трябвало да са ръководещите. Моделът е стратегия за ускорено развиване, да се дефинират проблемите и по какъв начин ще бъдат решени те. Иначе като се съберат две партии с несъвместими стратегии, стартират да замитат проблемите. Ние с Българска социалистическа партия имаме същите разлики, щом не можахме да реформираме системите, когато управлявахме дружно ", добави Цонев.
"Най-важно е да се направи стратегия и към нея да се прави болшинство. Политиката ни за европредседателството е, че на Балканите не може да има непоклатимост без положителните връзки сред Европейски Съюз и Турция. С националистите в ръководството непоклатимост на Балканите не може да има ", сподели още депутатът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР