Страната ни е вторият по обем експортен пазар за компанията

...
Страната ни е вторият по обем експортен пазар за компанията
Коментари Харесай

15 години иновации в енергийните напитки със значим български принос

Страната ни е вторият по размер експортен пазар за компанията в международен мащаб, споделя Станислав Захариев, кънтри управител на HELL ENERGY за България, Турция, Испания, Босна и Херцеговина и Македония

- Компанията HELL ENERGY означи неотдавна своята 15-годишнина в световен проект. Какви достижения можете да откроите за този интервал?

- Малко компании са постигнали такива триумфи за 15 години. Построихме три съвременни завода, направихме бърза агресия в над 50 страни и се превърнахме в добре прочут световен бранд. Привлякохме един от най-известните артисти в света в наша поддръжка, а точно Брус Уилис. Малко могат да се похвалят с такова лице на марката си. Създадохме извънредно новаторски артикули в категориите, в които оперираме. Започваме градеж на нови фабрики, с цел да задоволим търсенето и да посрещнем бъдещето. Гледаме доста години напред, като имам вяра, че това е една от аргументите за бързото ни развиване.

Ние знаем, че алуминиевите кенове са най-хубавият избор за пакетиране на питиета и заради тази причина изградихме един от най-мoдерните фабрики за кенове в света. Пластмасовите бутилки могат да бъдат рециклирани дребен брой пъти и то не за опаковки на храни или питиета. Огромна част от пластмасовите опаковки са боклук, който отива в международния океан. Вече обявихме, че ще понижим размера на пластмасовите бутилки в своето портфолио до 1% през 2025 година и всички останали 99% от нашия размер ще бъдат опаковани в алуминиеви кенове, с цел да затвърдим позицията си на зелена компания.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР