Страната може да загуби пет области и пълен достъп до

...
Страната може да загуби пет области и пълен достъп до
Коментари Харесай

Ще изоставят ли САЩ Украйна? Бивш US разузнавач очаква руска окупация и на Одеса

Страната може да загуби пет области и цялостен достъп до Черно море, предвижда Скот Ритер

Руснаците не схващат, че и да завърши спора, в случай че Украйна управлява Одеса, в никакъв случай няма да е безвредно в Крим. Това написа в своя телеграм канал американският публицист и някогашен офицер от американското разузнаване Скот Ритер. 

Затова съгласно него съветската войска ще окупира Одеса. 

Украйна може да загуби пет области, а по този начин също и цялостен достъп до Черно море, прибавя той.

Американският анализатор цитира публикация във вестник „ The Wall Street Journal “, в която се предвижда, че до 2025 година украинците няма да са в положение за последващо крупно контранастъпление на фронта. Американското издание се базира на западни дипломати и военни стратези. 

„ На Украйна й е нужно време за възобновяване. Възможно е към този момент на няма опция да провежда още едно съществено контранастъпление “, написа вестникът. 

 

„ The Wall Street Journal “ разяснява, че украинските въоръжени сили са минали в защита на фронта, само че украинските управляващи твърдели противоположното.

В изявление за YouTube канала Judging Freedom пък Скот Ритър споделя, че Съединени американски щати от ден на ден губят интерес към обстановката в Украйна и ще се опитат да се отърват от нея в близко бъдеще, написа БЛИЦ.

„ Всички американци закачиха украинското знаме в обществените мрежи. Сега, когато Киев загуби, това знаме ще изчезне или може би към този момент е изчезнало “, сподели военният анализатор

Ритър посочи, че Съединените щати към този момент не желаят да бъдат свързвани със страна, която може да претърпи военно проваляне.

Според Ритер Русия след провалянето на Въоръжените сили на Украйна ще се стреми към цялостен политически провал на Киев. „ Ние сме очевидци на последния стадий от този спор “, акцентира той.

Руският боен анализатор Борис Рожин пък разяснява в своя Телеграм канал информацията, че България дава на Украйна 100 остарели БТР-и и незнайно количество руски зенитни ракети, като посочи, че това е предстоящ ход. 

На фона на патовата обстановка във Вашингтон с утвърждението на законопроекта за помощ на Украйна, Съединени американски щати в този момент интензивно натискат васалите си, тъй че те да похарчат парите си по-активно или да се „ изметат “ складовете си. С една България това дело няма да свърши, прибавя Рожин. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР