Страната е в катастрофа и няма оправяне, каза във врачанското

...
Страната е в катастрофа и няма оправяне, каза във врачанското
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Страната е в катастрофа и няма оправяне /видео/

Страната е в злополука и няма оправяне, сподели във врачанското село Лиляче водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Държавата отива на избори, тъй като всички партии знаят, че тя е аварирала във всяка една сфера. Задълженията са големи, няма газ, няма ток“, уточни Борисов.

„Трябва да се успокоим, благодаря за поддръжката, Вероника ми сподели, че сте я подкрепили. Това би трябвало да вършиме младежите – да има мир. Изборите са един ден. По-добрият побеждава и работите дружно “, сподели Борисов при срещата си с хората от селото.

„Партньорите се намират в живота, на терен, по време на избори. Пътят за Мездра щеше да е подготвен. И като имате пътя, Враца щеше да е квартал на София. Спряха ме хора за фотография, строители, споделиха: Връщай се, ситуацията е ужасно “, добави още Борисов.

„Пътят за Слънчев бряг е подготвен, безусловно подготвен, би трябвало да му сложат единствено маркировката, минах го пешком, щото Рашков предишният път ни търсеше да ни глобява. Какво му е на модела Борисов? Оня ден кметът на Перник ми пуска какво е споделил за водопроводите в Перник, Ярлово, селата там. 137 млн. отидоха в Перник, червен кмет. И оня ден, той като ми го пуска, една стотинка не са му дали в този момент. По малките екрани стартират от събота – праймтайм, извънредно, той приказва едни и същи нелепости. Три дни извънредно споделят нищо! Младежите на Българска социалистическа партия поддържат претендента на ГЕРБ и той печели през вчерашния ден, тъй като те желаят развиване. Година и половина – застой. Тук Ботевград-Мездра, горе до Видин, на лотове, щеше да е подготвен. Планът за възобновяване, най-рано – краят на годината. А той към този момент е включен в бюджета. Ами в случай че не дойдат? Благодаря още един път на това момче“, разяснява Бойко Борисов.

„Не че не можем математически да създадем държавно управление. Те имитираха, че вършат държавно управление. Ако създадат държавно управление, газа с 32% по-скъп, само че го нямаме. Те желаят всичко това да го трансферират на Радев и на идващото държавно управление. Днес приказвах с Делян, да сложим таван от 2,70 лева, както е в Унгария. Каква е тая мярка? Направили са си спекулация с бензиностанциите. Надявам се, че политическите партии, които не лапат от далаверата с нафтата и бензина, ще ни поддържат, ето ви икономисан за всички хора 1 лева “, съобщи Бойко Борисов.

“Няма да поддържаме никакво държавно управление. Такова знамение не е било 30 години! Какво извънредно споделя? Ние сме „за“ смесената система. Мен не ме е боязън от машините, а в това, че вършат спекулация. И когато всичко е в ръцете на Рашков и Асен Василев, кодовете са в тях, флашките са в тях, по тази причина желаеме и да има и хартиени бюлетини. Страната катастрофира. И всичките извънредни излъчвания, които споделят, че газът нараства с 32%, само че го няма. Цената на тока – злополука. Колкото повече приказват, толкоз повече хората ги схващат, че не стават.

Страната е аварирала тежко и съгласно мен няма оправяне. Напротив – с всичко това, което сътвориха, в случай че нямаме свързан, мощен народ, заловен за работа, с цел да се вдигне Брутният вътрешен продукт и да платим пенсии и заплати, банкрутът ни е обезпечен. Демократична България желаят да седнат с мафията, а не им било времето с ГЕРБ. Слави може да събере 100 000 души млади мафиоти където и когато изиска, и на Орлов мост може“, сподели още водачът на ГЕРБ.

„Година и половина застой и един парапет, който никой не желае да ги попита това тези хора ли са. За пурата може. На остарели години се научих на тая нелепост. Аз не пия и в този момент не пия. Оня ден им гледах конференцията на Рашков и Кирил Петков, в случай че бяха им създали проби и щеше да стане ужасно. Държавата отива на избори, тъй като всички партии знаят, че страната е аварирала във всяка една сфера. Газ, ток няма, нищо няма. Дълговете са големи. Как да им обещая на хората? Аз знам по какъв начин, само че би трябвало доста мощна поддръжка от хората. От две рецесии съм ги вадил“, добави Бойко Борисов./Труд

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР