Страната – това е нейният народ, а народът е този,

...
Страната – това е нейният народ, а народът е този,
Коментари Харесай

По-добрият живот на китайския народ е безкраен стремеж на ККП

„ Страната – това е нейният народ, а народът е този, който прави страната “, „ Трябва да осигуряваме и подобряваме виталния стандарт посредством развиване, да насърчаваме общите старания за основаването на по-добър живот и осъществяваме стремежите на народа да има подобен живот “. Това бяха част от констатациите на генералния секретар Си Дзинпин в отчета му пред почналия през вчерашния ден в Пекин 20-и конгрес на ККП. В него най-често срещаната дума бе „ народ “.

Постигнатите резултати в повишението на виталния стандарт на китайските жители през последните 10 години и вероятностите за по-добър живот отразяват задачите и дилемите на ККП като ръководеща мощ, на процеса по осъществяване на национално възобновление, както и грижата на китайския водач за благосъстоянието на народа. Настоящият конгрес за следващ път ще покаже на света за какво ККП разполага със качества да управлява Китай.

Среден Брутният вътрешен продукт на глава от популацията от 12 500 $, над 400 милиона души със междинни приходи, най-мащабната просветителна система и система за обществено обезпечаване в света и други значими достижения в социално-икономическото развиване са действително осъществяване на поетите от ККП задължения да обезпечи по-добър живот на китайския народ.

До 2035 година Китай би трябвало да завърши в общи линии социалистическата рационализация, а доникъде на века да се трансформира в мощна и съвременна социалистическа страна, в която хората ще водят по-богат и добър живот, а концепцията за развиване, фокусирано върху индивида, ще бъде изпълнена с още по-практическо наличие.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР