Стръмният спад на акциите на Amazon com Inc. през изминалата

...
Стръмният спад на акциите на Amazon com Inc. през изминалата
Коментари Харесай

Спадът на акциите на Amazon сви и заплатите на служителите

Стръмният спад на акциите на Amazon com Inc. през миналата година е провокирал разтърсвания  в проекта за хонорари в софтуерната компания. Той се основава значително на акциите, вследствие на което заплатите на чиновниците са доста по-ниски от целевото заплащане, пише , базирайки се на осведомени източници.

Amazon изплаща на корпоративните си чиновници огромна част от годишните им заплати под формата на акции, а продължителният спад на цените им води до това, че възнаграждението за 2023 година ще бъде с сред 15% и 50% по-ниско от плануваните цели, които Amazon е предоставила на чиновниците, споделят някои от хората. 

„ Нашият модел на заплащане има за цел да насърчи чиновниците да мислят като притежатели, заради което свързва общото заплащане с дълготрайните резултати на компанията ", споделя представител на концерна в изказване, изпратено по електронната поща. „ Този модел е обвързван с някои годишни промени и опасности, защото цената на акциите може да се колебае, само че в исторически проект в Amazon той е работил доста добре за хората, които са имали дълготрайна вероятност “, изяснява представителят на компанията. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР