Стражът на Реал Мадрид Кейлор Навас изигра ключова роля за

...
Стражът на Реал Мадрид Кейлор Навас изигра ключова роля за
Коментари Харесай

Нежната, но много здрава опора на един от героите на Реал

Стражът на Реал Мадрид Кейлор Навас изигра основна роля за класирането на отбора за трета поредна година за финала на Шампионската лига. „ Белите “ съумяха да отстраняват Байерн Мюнхен на полуфиналите и в този момент чакат Ливърпул на 26 май в Киев в търсена на тринадесетата.

Развлекателният уебсайт на испанското издание AS погледна костариканския вратар от по-различен ъгъл, акцентирайки върху неговата нежна, само че доста здрава опора в живота – половинката му Андреа Салас.

Хубавицата страни от светлините на прожекторите и сякаш остава настрана, съпоставено с Джорджина Родригес (спътницата на Кристиано Роналдо), Пилар Рубио (жената до Серхио Рамос), Сара Саламо (хубавицата до Иско). Тя обаче е бележит модел родината си.

Салас към този момент е напълно отдадена на фамилията си и е компактно до обичания си. От посоченото издание пишат, че те я поемала паралелно с него рецензиите в най-трудните мигове на Навас под рамката на „ балета “, а в този момент безшумно се радва на триумфа му, гледайки от порядъчна отдалеченост.

Los amo con toda mi alma, gracias por estar siempre ahí en todo momento!! Dios-familia-fútbol

A post shared by Keylor Navas Gamboa (@keylornavas1) on Jun 3, 2017 at 4:49pm PDT

Los amo!! Nada mas lindo q compartir estos momentos juntos!!!

A post shared by Keylor Navas Gamboa (@keylornavas1) on Dec 17, 2017 at 10:38am PST
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР