Стражът на Милан Джанлуиджи Донарума обяви целта пред отбора през

...
Стражът на Милан Джанлуиджи Донарума обяви целта пред отбора през
Коментари Харесай

Донарума обяви целта пред Милан и коментира трансфера на Игуаин в Челси

Стражът на Милан Джанлуиджи Донарума разгласи задачата пред тима през тази акция. “Росонерите” ще опитат да приключват на четвърто място в шампионата на Италия, с което да си подсигуряват присъединяване в груповата фаза на Шампионска лига следващата година.

Изказването на Донарума пристигна след днешния триумф на Милан с 2:0 като посетител на Дженоа.

#Milan, #Donnarumma: '#Higuain via? Scelta sua... E' un amico, lo stimo'#GenoaMilanhttps://t.co/xB9fuOqSTb pic.twitter.com/nBRKqhh4BO
— calciomercato.com (@cmdotcom) 21 януари 2019 година
“Загубата във финала за Суперкупата е мъчителна, само че задачата ни остава да приключим на четвърто място. Сега би трябвало да се фокусираме върху идващия мач. Не започнахме добре акцията, само че дружно преодоляхме компликациите и това е най-важното. Ако Игуаин е взел решението да напусне Милан, би трябвало да има причина. Въпреки това той остава мой другар и му поисквам всичко най-добро”, стартира Донарума.

“Ще създадем всичко допустимо да реализираме задачите си. Голям почитател съм на Наполи. Неапол е моят град и съм щастлив, че се оправят добре. Надяваме се да ги победим за Купата на Италия и в мача от първенството”, приключи стражът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР