Стражът на Милан Джанлуиджи Донарума може да уволни агента си

...
Стражът на Милан Джанлуиджи Донарума може да уволни агента си
Коментари Харесай

Донарума уволнява Райола и остава в Милан?

Стражът на Милан Джанлуиджи Донарума може да уволни сътрудника си Мино Райола, защото импресариото и фамилията на младока имат напълно разнообразни възгледи за бъдещето на стража, твърди "Медиясет Премиум ".

18-годишният младок отхвърли да подпише новия контракт, който му предложиха от Милан и който бе със заплата 5 милиона евро годишно, откакто сътрудникът разгласи пред медиите за "мутренските " тактики на отбора от Милано.

През последните дни обаче персонално хора от управлението на клуба и треньора Винченцо Монтела посетиха фамилията на футболиста в родния им град Кастеламаре ди Стабия и започнаха атака да убедят родителите на младока, че "Сан Сиро " е най-хубавото място за него.

Според последни информации Райола е бил гневен от този ход на "росонерите " и е изпратил своя братовчед Енцо в Полша, с цел да приказва със самия пазач, който сега играе на европейското състезание за младежи.

Самият Енцо се е очаквало да разгласи на вратаря, че няма нови вести от Милан, само че съгласно гореспоменатата медия при такива несъгласия сред двете страни Мино може да бъде уволнен.

Преди няколко години по сходен метод той се опита да накара Марек Хамшик да напусне Наполи, само че вместо това словакът си нае различен сътрудник.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР