Стражът на Манчестър Юнайтед Андре Онана обяви, че футболистите ще

...
Стражът на Манчестър Юнайтед Андре Онана обяви, че футболистите ще
Коментари Харесай

Андре Онана: Трябва да спечелим този трофей заради привържениците

Стражът на Манчестър Юнайтед Андре Онана разгласи, че футболистите ще създадат всичко допустимо, с цел да надделеят над Манчестър Сити и да побеждават с Купата на Англия.

Двата противника от град Манчестър се срещат на националния стадион " Уембли " в събота, само че влизат в мача с доста друго въодушевление. " Гражданите " станаха за четвърти следващ път първенци във Висшата лига в неделя, след победа с 3:1 над Уест Хям, а " алените дяволи " записаха най-слабо класиране от основаването на Висшата лига, завършвайки осми. Малка разтуха за Онана и съотборниците му са двете поредни победи с 3:2 над Нюкасъл и с 2:0 над Брайтън, които дават вяра на почитателите, че съставът им не е жертван против защитаващия оценката си тим на Сити.

Победа над Манчестър Сити обаче ще обезпечи освен втори следващ сезон с купа за Манчестър Юнайтед, само че и класиране в Лига Европа. В противоположен случай 20-кратните първенци на Англия няма да играят в европейските клубни шампионати, през есента.

" Сезонът беше сложен както за нас, по този начин и за почитателите ", разяснява 28-годишният Онана пред клубната телевизия.

" Трябва да спечелим този трофей поради последователите. Те пътуват хиляди километри през целия сезон, с цел да ни поддържат и ние им го изискуем. Феновете са постоянно зад нас, когато сме долу, тъй че единствено можем да им благодарим за поддръжката през целия сезон ", добави камерунският национал, завършващ своя първи сезон на " Олд Трафорд ".

" На мен ми беше мъчно първоначално, само че те бяха зад мен и ме подкрепяха, за което им благодаря. Нека приключим сезона уместно на " Уембли ". Ние ще бъдем там и ще се борим до самия край. Нуждаем от всички играчи и всички наши почитатели, тъй като ще бъде доста сложен мач ", приключи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР