Стражът на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш говори за сезона в

...
Стражът на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш говори за сезона в
Коментари Харесай

Динко Хоркаш: Във футбола всичко е възможно, надявам се да продължим така

Стражът на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш приказва за сезона в efbet Лига до момента, както и какво следва за отбора. Вратарят описа и за първите си стъпки във футбола и по какъв начин в действителност се е преместил от поста на нападател към този под рамката.

„ Най-трудните мачове минаха. Ние подхождаме мач за мач. Започнахме сезона против Ботев, искахме да спечелим, само че не можахме. Натрупахме доста точки и победи. Искахме да вземем повече от Лудогорец и ЦСКА, само че значимото е, че сме първи “, показа той в " Домът на футбола " по DIEMA SPORT.

„ Надявам се да продължим по този начин, вършим това, което се изисква от нас. Получава се на терена, играем най-хубавият футбол в efbet Лига. Можем да бием всеки тим “, сподели още той.

Хоркаш приказва и за огромните дербита с Лудогорец и ЦСКА, от които тима взе единствено две точки: „ Всеки мач желаеме да бием, най-трудно бе в Разград. Пак сме първи. Аз не виждам на самостоятелно равнище, аз виждам като тим да сме най-хубави в България “

„ Аз работя с този екип към този момент година и половина, има доста условия, несъмнено. Вижда се, че се получава. Играем добре ", сподели още той.

„ Може би дебютът, против Локо София. Най-голямо усещане ми направи против Ботев тука, бихме 1:0. Чувствам се добре в Пловдив, Локомотив е голям клуб с най-хубавите почитатели “, добави Хоркаш.

„ Да бързо се приспособих. Не е толкоз друго с хърватския език, само че бързо научих българския “

След това стражът описа за първите си стъпки във футбола.

„ Започнах на пет години, доста дребен, татко ми и брат ми упражняваха футбол. Бях нападател и един ден като доста валеше дъжд споделих, че няма да упражнявам повече. След 2-3 месеца се върнах, на една подготовка нямаше вратар, застанах аз и по този начин всичко стартира. На 12 години се обадиха от Динамо Загреб и отидох на проба, те бяха удовлетворени “

„ Имаме още значими мачове до зимата, действаме мач по мач, не желая да мисля за бъдещето. Във футбола всичко е допустимо. Ливакович е топ вратар, един от най-хубавите на света. Надявам се, че аз съм идващия, само че действаме тук мач по мач и каквото стане “, разяснява Динко Хоркаш.

„ Надяваме се, че ще продължим по този метод. Няма да има по-щастлив от мен в случай че спечелим купата. Треньорът сподели да се забавляваме на футбола, да вършим каквото се желае от нас и да сме удовлетворени след всеки мач “, приключи той.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР