Стражът на Левски, Николай Михайлов, сподели, че всички в лагера

...
Стражът на Левски, Николай Михайлов, сподели, че всички в лагера
Коментари Харесай

Михайлов: Преди месец никой не вярваше, че ще сме тук

Стражът на Левски, Николай Михайлов, показа, че всички в лагера на "сините " са съсредоточени на 100%, с цел да довършат започнатото в утрешния мач против малтийския Хамрун Спартанс. Вратарят натърти, че грандът няма право на подценяване и че никой не вярваше до преди месец, че плейофа за влизане в Лигата на конференциите ще е толкоз близо.

"Нямаме право да подценяваме който и да било, изключително в нашата обстановка, изключително като сме на крачка от плейофа. Никой не вярваше, че ще сме толкоз покрай тази цел преди месец. Подготвяме се да изнесем добър мач пред нашата вярна аудитория, която още веднъж направи чудеса. Искаме да отидем в идната фаза “, стартира той.

„ За мен е несериозно изказванието, че не желаеме да играем пред цялостен стадион. За 20 минути бяха разпродадени местата, което приказва за себе си. Искаме да зарадваме за тези хора, в Европа нямаме право на уязвимост нито в отбрана, нито в нахлуване “.

„ Всички играчи са подготвени, с изключение на Ивелин, който е на финалната права. Подготвени сме добре. Мисля, че на нашия терен нещата ще са напълно разнообразни. В Малта беше мъчно, предвид на терена и времето. Изиграхме порядъчен мач, макар че вкарахме в последната минута. Няма да има нито капка разпределяне, ще дадем всичко, с цел да продължим напред “, приключи Михайлов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР