Стражът на Левски Николай Михайлов бе критичен към представянето на

...
Стражът на Левски Николай Михайлов бе критичен към представянето на
Коментари Харесай

Михайлов: Трябваше да изиграем този безсмислен плейоф

Стражът на Левски Николай Михайлов бе сериозен към представянето на “сините” през сезона. Вратарят е на мнение, че Левски не може да приключва трети в класирането на Първа лига и да играе бараж за присъединяване в Лига Европа. Днес столичният гранд съумя да победи Етър с 1:0, като завоюва баража за европейския шампионат.
 Левски - Етър @@@
“Мач под огромно напрежение за нас. Трябваше да изиграем този неправилен плейоф. На нас ни костваше нещо, до момента в който на Етър - нищо. Единственото хубаво нещо е, че всичко свърши. Искам да благодаря на почитателите за неповторимата поддръжка през последните пет месеца. За мен Левски не може да бъде трети и да играе баражи с някакви тимове. Моят Левски преди 13 години всички го помним. Няма да е елементарно. Павел Колев е огромен експерт. Има промени и всички ги чакаме. Надявам се Левски да бъде доста мощен през новата акция. Още не знам дали оставам. Ще седнем да приказваме, само че нямам изясненост за това нещо. Сега ходя на лагер с националния тим ", стартира стражът.
 Левски - Етър @@@
“Идват и нови треньори. Нека забележим какви стремежи имат те. Ники Михайлов е най-малкият проблем на Левски. Заявил съм неведнъж, че желая да остана в Левски. Взимат се доста недоказани чужденци. Виждате какви са борчовете на клуба. С мен Хубчев не е имал диалог и не е бил представян в съблекалнята. В края на сезона е тежко, само че няма по какъв начин. Имаме два тежки мача с Чехия и Косово. Пожелавам на другите футболисти да си починат добре. Ние имаме още 13 дни да се възстановим. Надявам се да запазим шансове за класиране. Аз познавам доста добре Красимир Балъков като един популярен футболист. Днес си пожелахме успех”, приключи Михайлов.

Първа лига final кръг, вторник 28 май  Левски 1:0предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР