Стражът на Челси Едуар Менди е поредният топ играч от

...
Стражът на Челси Едуар Менди е поредният топ играч от
Коментари Харесай

И Менди поема към Саудитска Арабия, разбра се за условията си

Стражът на Челси Едуар Менди е следващият топ състезател от Европа, който ще продължи кариерата си в Саудитска Арабия. Според Фабрицио Романо сенегалецът се е схванал с Ал-Ахли за контракт до юни 2026 година. Преговорите са в заключителна фаза и прехвърлянето напълно скоро ще бъде публично доказан. 

Менди загуби титулярното си място в Челси някъде в средата на сезона, откакто отхвърли да преподпише с лондончани, неудовлетворен от финансовите условия, които клубът му е предложил.

Собственикът на Челси Тод Боели разчита доста на интереса на саудитските клубове към играчи на Челси. Американецът има проблеми с финансовия феърплей, откакто в последните два трансферни прозореца похарчи 600 милиона паунда за нови попълнения. Сега Челси би трябвало да продава футболисти, с цел да балансира счетоводството си.

Според медиите на Острова Боели разчита да продаде цели петима играчи в Саудитска Арабия. Освен Менди, се загатва още имената на Пиер-Емерик Обамеянг, Калиду Кулибали, Хаким Зиеш и Ромелу Лукаку. Последният обаче е безапелационен, че желае да продължи да играе в Европа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР