Страхуват се, че Джоел Декстър от Hollyoaks е мъртъв след

...
Страхуват се, че Джоел Декстър от Hollyoaks е мъртъв след
Коментари Харесай

Джоел мъртъв ли е в Hollyoaks и дали актьорът Рори Дъглас-Спийд напуска сапунената програма E4?

Страхуват се, че Джоел Декстър от Hollyoaks е мъртъв след последния епизод, като почитателите се тормозят, че артистът, който го играе, напуща Channel 4 и E4 сапун.

След сериозна злополука, въпросът на устните на всички е дали Джоел умира? Неговата орис към момента не е доказана, само че филмов откъс и някои идни спойлери може да са разкрили дали той е жив или умира.

Във вторник вечерта, в епизод, който за първи път беше пуснат на стрийминг уеб страницата на Channel 4 в понеделник, пожарникар Джоел се втурна към мястото на скупчване на коли. След като избави някогашната си Клео Маккуин след шокиращото й завръщане в шоуто, Джоел продължи да оказва помощ на ранените при злополуката, защото редица поданици бяха откарани в болница.

Но след момент, когато никой не го видя, Джоел беше оставен да почине, когато беше ударен от камион с цялостна скорост на мястото на злополуката. Епизодът завърши преди да научим за ориста му, до момента в който филмов откъс в края го сподели на вентилатор в болница, борейки се за жи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР