"Страхувах се, че без да иска ще ме убие", заяви

...
"Страхувах се, че без да иска ще ме убие", заяви
Коментари Харесай

Амбър Хърд пред съда: Страхувах се, че Джони ще ме убие

"Страхувах се, че без да желае ще ме убие ", съобщи пред съда Амбър Хърд в следващото чуване от епичното дело сред нея и Джони Деп

Актрисата свидетелства през вчерашния ден за насилието, на което е била подложена по време на медения им месец през 2015 година 36-годишната актриса обрисува Деп като принудител, малтретиран от пристрастеността си към дрогата, ревнивост и самонараняване, предава Би Би Си, написа

58-годишният Деп съди Амбър Хърд за 50 милиона $ поради нейна публикация в Washington Post, която съгласно него е клюка. Той отхвърля всички обвинявания. Според Смит тя е жертва на домашно принуждение и заведе срещуположен иск за 100 милиона. Публично излъченото дело в съда на Феърфакт, щата Вирджиния, продължава пета седмица. Вчера Хърд през сълзи описа по какъв начин е мислела, че "няма да оцелее ", в случай че остане в брак с Джони. "Страхувах се извънредно, че това ще свърши зле за мен. А не желаех да го напущам в действителност. Обичах го толкоз доста ", съобщи тя.

Според нейните показания тя е била подложена на физическа принуждение неведнъж. Амбър описа, че по време на пътуването им с "Ориент експрес " след сватбата през февруари 2015 година, той почнал да я души в спалното купе. Именно тогава тя помислила, че може да почине. Хърд разказва и "седмица от пъкъла ", откакто ѝ била препоръчана роля във филм с Джеймс Франко и Деп буен от ревнивост. Макар да призна, че бракът им е бил изпълнен "на моменти, с доста обич ", с времето той достигнал точка, в която напрежението и насилието се трансформирали в всекидневие. Двойката се разведе през 2017-а, единствено след две години общуване.

Според нея Джони постоянно се е и самонаранявал с нож по ръцете и гърдите, гасял и цигари върху тялото си. Адвокатите на Деп, несъмнено, оспориха версията на Амбър. Адвокат Камила Васкес означи, че има прекомерно малко фотоси и медицински доказателства, които биха могли да поддържат разказите за физически контузии. На правосъдните заседатели бяха препоръчани и аудиозаписи със кавги на двойката, в която самата Хърд признава, че удря брачна половинка си.

БЕЗ ПИРАТА

Продуцентът на "Карибски пирати " Джери Брукхаймър подсети в изявление за "Сънди таймс ", че проектите за бъдещето на хитовата поредност не включват основния корсар. Актьорът играе във всичките пет досегашни кино лентата и печели номинация "Оскар " за "Карибски пирати: Проклятието на Черната перла ". Всички филми са доста сполучливи финансово, като два от тях - "Ковчегът на мъртвеца " и "В непознати води " печелят над 1 милиард $. Последната към този момент, пета част, излезе през 2017-а, годината, в която завършва бракът сред Деп и Хърд.

Според Брукхаймър се работи върху два сюжета за бъдещо развиване на поредицата, само че никой от тях не включва Джони Деп. "Не на този стадий ", отсече той. "Разговаряме с Марго Роби. Работим по два сюжета - един с нея и един без ", посочи продуцентът.

На 2 май в съда сътрудникът на Деп Джак Уигъм напомни, че преди да бъде отлъчен от някогашната си брачна половинка, артистът е имал сделка за 22.5 милиона хонорар за присъединяване в шести "Карибски пирати ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР