Страховития през 90-те години Деян Гайтанов – Боксьора посегна на

...
Страховития през 90-те години Деян Гайтанов – Боксьора посегна на
Коментари Харесай

Деян Гайтанов- Боксьора сложи ръка на забранената Бяла мида в Бургас

Страховития през 90-те години Деян Гайтанов – Боксьора посегна на неразрешената и доста скъпа Бяла мида в Бургаския район. „ След като бе наказан на 3 години затвор за сводничество и трафик на хора от Специализираният углавен съд, Боксьора стана по-нисък от тревата и стартира да се оглежда за бързи пари “, изясняват близки до мутрата.

Оказва се, че Гайтанов лежи на остарели лаври и употребява предишното си с цел да плаши и рекетира. Притискал и изнудвал риболовците да вадят неразрешения артикул и го плащал с жълти стотинки. След това с подправени документи на компании фантоми продавал мидата на доста висока цена на фабрика в Черноморец.

Хората треперели от него и нямали куража да се оплачат или да пуснат тъжба. Според чудесно осведомени източници, неговият чадър е говорителката на Апелативната прокуратура в Бургас прокурор Кремена Стефанова. Всички минавало с рушвети през нейния племенник юрист Радостин Пенев, който е юрист на Гайтанов и доста непосредствен другар. “И полиция трепери и прокурори и елементарни хора. Тормози целия град и никой не смее нищо да каже, тъй като знаят, че след това ще пострадат физически от Гайтанов, а сводника отново ще се размине с възмездието “, жалват се в Бургас.

В края на лятото Боксьора пуснал искове към застрахователни компании на стойност над 200 бона. С Фалшиви документи и експертизи, Гайтанов инсценирал естествено злополучие и тотална съсипия на активи на една от фиктивните му компании. „ Той е доста остроумен и лицемерен. Постоянно записва нови компании на непознати хора, точи Данък добавена стойност, афишира банкрути, просто призрачен сън. Прави си каквото желае и никой не му търси сметка “разказаха още пострадали от него.

Събитията обаче ескалирали, откакто от ОЗК забавили обещетение на Боксьора и той останал без пукната пара. Започнал още по-агресивно да оказва напън над притежателите на лодки и да работи с техните лицензи.
Мутрата точела застрахователни компании и с двата с персонални автомобила, като обикалял моргите и взимал счупени елементи и ги слагал на здравите си коли, без изобщо да ги вади от гаража си. А през останалото време карал остарелия пасат на татко му, с цел да не бие на очи.

Оказва се, че разноските на Деян Гайтанов били тройни, защото с изключение на жена си, издържал и двете си любовници Миглена и Галина. Идвете имат магазини, които се зареждат от него и през техните компании се изпират и част от парите на Гайтанов.
Другите измами с които се занимавал Боксьора до края на предходната година бил трафик на хора. Той е и посоченият за уредник и причинител за два от основните кавги с бежанци.

В края на лятото Гайтанов и още трима от доближените му, преправят самосвал и товарят в контейнера 28 индивида – бежанци. По време на пътуването обаче, камиона се възпламенява и хората избягали. “ Тогава отново неговата прокурорка покри всичко с дебели пачки и Деян отново се размина “, описват още бургазлии.

Няколко месеца по-късно, Гайтанов товари в лек автомобил Пасат, благосъстоятелност на татко му, 7 индивида, като им дава обещание да ги прекара против тлъсти суми. Но шанса на Боксьора отново го предава и колата е спряна от локални служители на реда в Китен. Отново всичко се покрива и Гайтанов е на независимост.

Всички в Бургас се питат до по кое време ще продължава това безвластие и безчинствата на Деян Гайтанов. До по кое време полиция и прокуратура ще си затваря очите за безобразията на Боксьора?!

В момента Гайтанов има висящо дело с Апелативния профилиран съд за сводничество и трафик. В Бургас са сигурни, че още веднъж прокуратурата в Бургас ще пусне пипалата си и Боксьора ще се размине.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР