Страховита акция провежда МВР в офисите на “Лев Инс и

...
Страховита акция провежда МВР в офисите на “Лев Инс и
Коментари Харесай

Белезници! “Лев Инс” пред разпад! 30 маскирани полицаи нахлуха в офисите на Алексей Петров. За издирване са обявени дясната ръка на Хамстера – Мартин Антов-Монтанския и авера му Цеката

Страховита акция организира Министерство на вътрешните работи в офисите на “Лев Инс ” и Съюза за стопанска самодейност. Тарашът на маскираните служители на реда, нахлули с извадени револвери на бул. “Черни връх ”, е апетитен за началото на края на империята, учредена от разстреляния предишното лято Алексей Петров-Трактора. Пожелали анонимност проверяващи разкриха, че конфискуваният доказателствен материал е толкоз злокобен, че като нищо ще предизвика разпада на корпорацията, т.к. редица знакови имена ще се окажат обвинени.

 

Качулките са влезнали по необходимост и са оповестили за национално търсене две от най-ужасяващите страшилища на ъндърграунда. Това са Мартин Антов-Монтанския, апетитен за дясна ръка на починалия Антон Петров-Хамстера, както и на авера му Цеката, също родом от Монтана. И двамата бяха част от групата на “Наглите ”, ръководена от Хамстера. За тях били събрани тонове доказателства за отвличания, рекет, побои и поръчкови убийства. Монтанския е подозиран, че стои зад ликвидирането на автоджамбазина Джиджи, ромския наркобос Кочо Михайлов-Дебелия и лихваря Цветан Панков от монтанското село Капитановци, издадоха наши източници от “6-ти септември ”.

 

За Мартин Монтанския се знае, че преди години е провел нечовечен побой над един от някогашните шефове на “Информационно обслужване ” Иво Николов. Не е загадка, че приживе Алексей Петров неведнъж се е опитвал да овладее тази държавна работа, т.к тя управлява основни за националната сигурност осведомителни масиви и провежда изборите.

На третия етаж, където спецчастите първо са влезнали, е Центърът за киберсигурност на застрахователната компания, а на петия – ССИ, издадоха осведомени. Цялата постройка е блокирана, а чиновниците от всички компании са набутани в няколко стаи, без право да употребяват мобилните си телефони.

 

По непотвърдена към момента информация, формалният мотив ченгетата да нахлуят в централата на “Лев Инс ” на столичния бул. “Черни връх ” е информация на Столична дирекция на вътрешните работи за материални доказателства по делото за убийството на Алексей Петров.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Лев Инс полицаи офиси Алексей Петров Хамстера Мартин Антов – Монтанския Цеката Джиджи Цветан Панков СДВР
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР