Страховит пожар изпепели заведение за бързо хранене и магазин в

...
Страховит пожар изпепели заведение за бързо хранене и магазин в
Коментари Харесай

Страховит пожар изпепели заведение и магазин

Страховит пожар изпепели заведение за бързо хранене и магазин в бургаския комплекс „Славейков“. В дребните часове в неделя, огънят лумнал, сигурно от ръката на пироман.
 1  2  пожар в Бургас
„Спяхме най-сладкия си сън, когато внезапно стартира бучене като в новогодишната нощ. Събудих мъжа ми и излязохме на терасата. Пламъците бяха големи, само че пожарникарите към този момент бяха пристигнали и гасяха мощно“, описа млада жена от прилежащия до заведението блок- номер 39. Магазинът и заведението се намират сред блок 39 и 40.

Магазинът е за железария и домашни използва. Вътре се продавали принадлежности, детски играчки и препарати за семейството. Цялата стока е на пепел.

Бистрото носи името „Ред корнер“. Мистерията с палежа очевидно се върти към него, считат съседи. То било отдадено чартърен на бургазлията Васил. В събота бил последният работен ден на Васил и хората му. Те били изцяло подготвени да се изнасят тъкмо в неделя и понеделник, защото не се разбрали със притежателя. Васил желал по-нисък наем, само че молбата му не била чута и той взел решение да затвори и да си търси шанса другаде.

Въпреки, че връзките явно са били обтегнати /Васил не желал да се изнася и се наложило да спрат тока на „Ред корнер“/, и двете страни споделиха, че недоумяват за пожара в заведението.
„Разследваме случая и работимв по няколко версии. Според нас обаче палежът е умишлен“, споделиха криминалисти пред „Труд“.
Сред версиите сигурно не е палеж поради застраховка тъй като нито заведението, нито магазинът били застраховани.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР