Страховит инцидент е изправил на нокти службите във Врачанско, съобщава

...
Страховит инцидент е изправил на нокти службите във Врачанско, съобщава
Коментари Харесай

Паника в Северозапада! Разляха живак на улицата

Страховит случай е изправил на нокти службите във Врачанско, оповестява BulNews.bg. Неизвестно лице е заляло път в село Хърлец с вещество, наподобяващо живак. Жители незабавно алармирали до всички институции.

Инцидентът е станал преди към две седмици. Притеснени хората обяснили на специалистите, че по тротоара и по пътното платно на ул. „ Александър Стамболийски “ №32 в селото има разлив на живак. Информацията незабавно била подадена до полицията в Козлодуй, районната работа по пожарна сигурност и отбрана на популацията в атомния град, общината и екоинспекторите от Враца.

Службите незабавно направили инспекция на посоченото място и видели, че тротоарът и пътят в действителност са залети с рисковото вещество. Представители на полицията в Козлодуй стремително отделили региона към разлива, а огнеборците събрали живака в буркани благодарение на сяра.

Те незабавно били отнесени на предпазване в районната дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ във Враца до предаването им за неутрализиране на компания, притежаваща нужните документи. Към момента на инспекцията произходът на веществото и неговият притежател не били открити, допълват от екоинспекцията във Враца.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР