Страховете нарастват за благосъстоянието на 15-годишно момче, което е било

...
Страховете нарастват за благосъстоянието на 15-годишно момче, което е било
Коментари Харесай

Полицията се „загрижи“ за ученик, 15, изчезнал от семейния дом преди Коледа

Страховете нарастват за благосъстоянието на 15-годишно момче, което е било забелязано за последно преди повече от седмица, като полицията споделя те са „ загрижени “.

Аднан Ахмед, който от време на време се назовава и Асиф Хан, е забелязан за финален път да напуща централната гимназия в Блекбърн в учебната си униформа към 15:00 часа в четвъртък, 21 декември. Униформата му включва бяла риза, лилава вратовръзка и черен блейзър и той е разказан като 5 фута 11 инча и със едва телосложение с тъмна къдрава коса.

Полицията споделя, че е разследвала няколко линии от времето, когато Аднан е липсващ. Това беше преди изображението му да бъде споделено и обществеността да бъде помолена за помощта им. Разследването включва разнообразни инспекции, обиколки от врата на врата и камери за видеонаблюдение. Сега полицията е в положение да изиска спомагателна помощ, с цел да върне Аднан вкъщи.

Говорител на полицията сподели: „ Имаше доста запитвания, които завършихме офлайн през времето, когато Аднан беше изче...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР