Страхотно шоу на стадион “Allegiant в Лас Вегас, където вечерта

...
Страхотно шоу на стадион “Allegiant в Лас Вегас, където вечерта
Коментари Харесай

Секси актриса от Холивуд се облече в анцуг и бижута за половин милион долара на Супербол

Страхотно шоу на стадион “Allegiant " в Лас Вегас, където вечерта на 11 февруари се организира най-гледаното спортно събитие в Америка - финалът на Супербоул. Канзас Сити Чийфс завоюваха успеха над Сан Франциско 49 и в случай че в последно време постоянно обсъждаме този отбор извън света на футбола, това е тъй като гаджето на Тейлър Суифт е част от него. 34-годишният Травис Келси има връзка с поп звездата от предишното лято, когато я среща за първи път на неин концерт. От тогава двамата са неразделни…

Тейлър Суифт постоянно участва мачовете на Канзас Сити Чийфс дружно с една от най-хубавите си приятелки актрисата Блейк Лайвли, станала известна у нас с ролята на Серена ван дер Уудсен от сериала “Клюкарката ", който я трансформира в фешън икона. 

Облечена в известния в Америка, само че въодушевен от съветските младежи от крайните квартали, жанр “гопник ", който наложително включва спортен екип Адидас, Блейк Лайвли блесна с накъдрена коса до Тейлър Суифт на финала на Супербоул. Няколко не чак толкоз дребни аксесоари обаче привлякоха погледите на по-наблюдателните. 

Блейк бе аранжирала неглижирания си тоалет с солидни гривни на ръцете и две дебели вериги към врата. Светски коментатори оцениха бижутата на Tiffany&Co, носени от звездата на към половин милион $. Въпреки, че не ясно, дали бижутата са персонални или взети назаем от бижутерийния магазин за събитието, единствено огърлицата на врата й коства 158 500 $. 

Бижутата, носени от певицата Тейлър Суифт, несъмнено са много по-дискретни. На врата на звездата блестеше колие, отдадено на нейния другар Травис Келси с “87 " - ясна отпратка към номера на екипа на играча на Канзас Сити Чийфс.  

За разлика от приятелката си Блейк Лайвли, Тейлър Суифт беше избрала украшения от разнообразни бижутерийни къщи. Колието-талисман “87 " е направено от дизайнерката  Стефани Готлиб в жълто злато и диаманти от жълто злато и диаманти. Тейлър обаче носеше още два синджира към врата си, като един от тях бе инкрустиран с огромен рубин, оценен на три хиляди $. Трето украшение на поп звездата бе от розово злато с диаманти, също дело на Готлиб.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР