Страхотно е да съумееш да победиш, когато не удряш добре

...
Страхотно е да съумееш да победиш, когато не удряш добре
Коментари Харесай

Цитат на деня: Да печелиш, дори когато нямаш ден - това правят най-големите играчи

Страхотно е да съумееш да победиш, когато не удряш добре топката или не се чувстваш толкоз добре. Това за мен е най-важното нещо. Да намериш метод да спечелиш мач, даже когато нямаш най-хубавия си ден. Точно това вършат най-големите играчи. "

Това съобщи Григор Димитров на конференцията след прочувствената победа против Джак Сок в полуфиналите на шампионата в Лондон. Българският тенисист беше запитан дали спечелването на дуели, в които не играе най-хубавия си тенис, е било огромен проблем за него в предишното.

" Това са най-важните мачове. Това са мачовете, в които усещам, че съм се подобрил спрямо предходните години ", добави Димитров. Той дефинира дуела със Сок като игра на нерви, в края на която е съумял по-добре да се оправи с напрежението.

" Не мисля, че играх зле. Просто усещам, че можех да направя нещата по-добре. Надявам се след този мач да си върна формата от предходните мачове ", сподели още българският тенисист, който от понеделник ще бъде №3 в международната класация.

Днес Димитров се изправя против Давид Гофен в борбата за трофея в Лондон. Двубоят в " О2 сцена " стартира в 20.00 часа българско време.

Следете всичко най-вълнуващо и значимо към финалите на АТП с пратеника на " Дневник " в английската столица.

Всичко, което би трябвало да знаете за: ATP финалите в Лондон (85)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР