Страхотният футбол на Аталанта продължава да бъде непреодолимо препятствие за

...
Страхотният футбол на Аталанта продължава да бъде непреодолимо препятствие за
Коментари Харесай

Аталанта помете Лацио насред Олимпико

Страхотният футбол на Аталанта продължава да бъде непреодолимо затруднение за всички отбори в Калчото. Тази вечер бергамаските изнесоха същински урок на различен от летящите високо клубове в Серия " А " - Лацио, разбивайки селекцията на Симоне Индзаги с 4:1 посред негостоприемния " Олимпико ".
 Ново голово шоу с присъединяване на Интер
Ново голово шоу с присъединяване на Интер

" Нерадзурите " завоюваха гостуването си на Беневенто с 5:2

Още в 11-та минута Госенс съумя да се възползва от балонно центриране в наказателното поле на Лацио и прати топката в мрежата. Домакините стачкуваха за осъществен фаул малко по-рано, само че след консултация с ВАР реферът призна гола.

В 32-та минута съвършено центриране на Папу Гомез в наказателното поле откри връхлитащият Хатебур на скорост, който заби с мощен изстрел кълбото за 2:0. Само девет по-късно резултатът към този момент бе типичен. Лошо изчистена топка с глава се озова в краката на Гомез, който финтира защитник и с обмислен шут по земя осъществя.
 В Италия разискват прекъсване за две седмици на Серия
В Италия разискват прекъсване за две седмици на Серия " А "

Това е една от вариантите, които ще разискват шефовете на италианския футбол взаимно с локалните здравни управляващи

След почивката Лацио се засилва и в 57-та Кайседо върна едно попадение след бърза офанзива, само че единствено четири по-късно още веднъж Гомез беше прецизен, откакто получи в наказателното поле и с доста мощен изстрел по диагонала откри " паяка " за 4:1.
 Андрей Гълъбинов написа история с екипа на Специя
Андрей Гълъбинов написа история с екипа на Специя

Вкара два гола за историческия триумф над Удинезе с 2:0

Така Аталанта се подреди втори зад водача Наполи, като дружно с тях още Интер, Верона и Милан имат по шест точки след първите два кръга. Лацио пък са с три на 11-то място.

В идващия кръг бергамаските играят с Каляри на Кирил Десподов, а " орлите " одобряват още един безпределно сложен конкурент - Интер.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР