Страхотните мачове от Купа Дейвис“ продължават и в събота. На

...
Страхотните мачове от Купа Дейвис“ продължават и в събота. На
Коментари Харесай

Събота: Циципас в действие, решителни мачове за България


Страхотните мачове от Купа „ Дейвис “ не престават и в събота. На корта ще бъде Стефанос Циципас в опит да помогне на Гръция да остане в Световна група I против Еквадор.

Интересно е и какво ще се случи сред Германия и Швейцария. Александър Зверев победи Стан Вавринка в най-очаквания мач от вчерашната стратегия, само че още нищо не е решено, а двамата могат да имат значими функции през днешния ден.

В края на деня фокусът към този момент ще бъде ориентиран към България и гостуването на странта ни в Нова Зеландия. Предстоят решителни мачове, които могат класират страната ни в Световната група I. Димитър Кузманов и Александър Лазаров към този момент дадоха задатък от 2-0, а тъкмо след среднощ програмата ще стартира със срещата на двойки, за която са декларирани Александър Донски и Пьотр Нестеров против Майкъл Винъс (№16 в международната класация на двойки) и Артьом Ситак (№132 на двойки).

Вижте цялостната стратегия

Междувременно на WTA шампионата в Хуа Хин предстоят полуфинали. Бианка Андрееску играе с Леся Цуренко, а мачът посред им е втори от програмата.

Вижте цялостната стратегия

В Лион, топ поставената Каролин Гарсия ще опита да направи още една крачка и да стине до край.

Вижте цялостната стратегия

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР